11.05.2020 643

1991 yılında Maliye hazinesine ait arsaya Hacı Muzaffer SAMDA tarafından önce 12 derslik, daha sonra ihtiyaca cevap vermeyeceği düşünülerek birbirine simetrik 12 derslikli toplam 24 derslik olan okulun yapımı gerçekleştirilmiştir. Bugün 500 öğrenci. 35 öğretmen kadrosu ile eğitim-öğretimini sürdürmektedir.

MÜŞERREF-MUZAFFER SAMDA ORTAOKULUNUN SPOR SALONU

2000 yılında Hacı Muzaffer SAMDA tarafından, okulumuz öğrencilerinin daha iyi şartlarda spor yapmaları, bilgi ile donatılan öğrencilerimizin bedenen de başarılı olmaları için OLİMPİK ölçülerde, 200 kişilik tribünü ile her türlü sportif faaliyetlerinin izlenilebileceği ve her türlü spor faaliyetlerinin yapılabileceği spor salonu yaptırılarak; Öğretmenlerimizin ve Türk Milli Eğitimi´nin hizmetine sunulmuştur.